Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_fqj2bm0en05fct8ms648t3u3p1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
 Şanlıurfa Fırıncılar Odası için yarın seçim sandığına kuruluyor haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

 Şanlıurfa Fırıncılar Odası için yarın seçim sandığına kuruluyor

 Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı, Şanlıurfa'da 2022 yılında 4 yıllığına seçilecek Şanlıurfa Fırıncılar Odası başkanlığı için fırıncı esnafı  7 Ocak'ta (yarın) sandık başına gidiyor.

Toplamda oy kullanacak olan esnaf sayısının 445 üolan Şanlıurfa Fırıncılar odası seçimleri 7 Ocak’ta Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

ÜÇ ADAY YARIŞACAK

445 üyenin oy kullanabileceği ve üç adayın yarışacağı seçimin kıyasıya geçmesi bekleniyor. Genel kurulda, mevcut başkan Mehmet Emin Karaatlı, İbrahim Karayolluk ve Salih Canpolat’ın hazırlayacakları listeler yarışacak.

KARAATLI: HAYIRLI OLSUN

Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı, 7 Ocak’ta yapılacak seçimlere tüm üyelerini beklediklerini belirterek, genel kurullarının Şanlıurfa için hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.