banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Vali Viranşehir

Şanlıurfa'da Kadir Gecesinde Kanlı Kavga 1 Ölü


Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bugün meydana gelen trajik olayda, iki grup amca çocukları arasında çıkan silahlı kavga dehşete neden oldu. Olay, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü yaşandı.

Tartışmanın hızla büyüyüp kavgaya dönüşmesiyle, taraflardan biri silahını kullanarak peş peşe ateş etti. Maalesef, bu acı olayda H.D. hayatını kaybederken, çok sayıda insan da yaralandı. Haber alınması üzerine hızla harekete geçen sağlık ve polis ekipleri, olay yerine intikal etti.

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Güvenlik önlemlerinin artırılması için Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de olay yerine gelerek önlem aldılar.

Şu an itibarıyla olayla ilgili detaylı bir soruşturma devam ediyor.
(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.