banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Şanlıurfa'da Belediyeler Halka Maske Dağıttı

Şanlıurfa Büyükşehir belediyes ve Eyyübiye ilçe belediyesi üretimini gerçekleştirdikleri maskeleri vatandaşa ücretsiz bir şekilde dağıtmaya başladılar.

BÜYÜKŞEHİR PAZAR YERLERİNDE ÜCRETSİZ MASKE DAĞITTI

Cumburbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Pazar yerleri ve marketler gibi insanların toplu şekilde bulunduğu tüm alanlarda herkesin maske takması zorunlu olacak" açıklamasının ardından İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelge ile birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

BELTUR VE ZABITA EKİPLERİ PAZARLARDA ÜCRETSİZ MASKE DAĞITTI

 Koronavirüs salgınına karşın ilk günden itibaren önlemlerini artıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren BELTUR A.Ş'in üretimini yaptığı maskeleri sabahtan itibaren semt pazarlarında vatandaşa ve esnafa ücretsiz olarak dağıtmaya başladı.

Karaköprü İlçesi Balıkayağı Semt Pazarı, Halliye İlçesinde Rabia Meydanı bitişiği ve Yenişehir Pazarı, Eyyübiye İlçesinde TOKİ Batıkent Pazarı, SSK Caddesi Semt Pazarı, Tılfındır Pazarı ve Hacı Bayram Mahallesi Semt pazarlarında ayrı ayrı dağıtım yapan BELTUR personelleri ve Zabıta Ekipleri, vatandaşı ve esnafı maskesiz dışarı çıkmamaları konusunda bilgilendirdi.  

PAZARCI ESNAFI VE VATANDAŞTAN BAŞKAN BEYAZGÜL'E TEŞEKKÜR

 Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Beltur A,Ş ve Zabıta Daire Başkanlığı işbirliğinde kent merkezinde kurulan 7 ayrı semt pazarında dağıtımı gerçekleştirilen maskelerden dolayı pazar esnafı ve vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür etti.

EYYÜBIYE BELEDİYESİ ÜRETTİGİ MASKELERİ ÜCRETSİZ DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR.



Eyyübiye Belediyesi Koronavirüs salgınıyla mücadeleye aralıksız devam ediyor. Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de de görülen salgınla mücadele kapsamında ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Rutin belediyecilik çalışmalarını  n yani sıra temizlik ve dezenfekte çalışmalarıyla da takdir toplayan ekipler,  şimdi de Kadın Destek Merkezlerinde ürettiği maskeleri esnaf ve vatandaşlara dağıtıyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un talimatlarıyla çalışmalara hız veren ekipler, salgınla mücadele kapsamında oluşturulan ekipler tarafından dezenfekte edilen Kadın Destek Merkezlerinde maske üretimine başlamıştı. Seri bir şekilde üretimin devam ettiği merkezde, üretilen maskeler, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve kırsal mahalleler için oluşturulan ekiple birlikte dağıtımına başlandı. İş yerleri başta olmak üzere dışarı çıkmaları gereken vatandaşlara dağıtılan maskelerin ilçe genelinde ihtiyaç duyulan tüm vatandaşlara dağıtılacağı belirtildi. Hummalı bir şekilde üretimin sürdüğü merkez, 7/24 çalışma prensibine uygun vardiyalı bir şekilde çalışma yürütüyor.

Eyyübiye Belediyesinin ilçe genelinde başlattığı sosyal belediyecilik çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'a ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.