banner2
Öne Çıkanlar Siverek Suruç Sanlıurfa Haberleri Aktoprak Spor Mehmet Tahir Güllüoğlu

Şanlıurfa Cumhuriyetin 91. Yılı kutlandı

Mustafa Akkuş'un haberi...

29 Ekim cumhuriyet bayramı kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Şanlıurfa ‘da coşkuyla kutlandı.

Şanlıurfa’daki resmi kutlamalar ilk olarak Vali İzzettin Küçük’ün valilik kabul salonun da tebrikleri kabul etmesiyle başladı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 91. Yılı valilikteki kabullerin ardından valilik önündeki Cumhuriyet caddesin kutlamalarla devam edildi. Çeşitli kullardan Öğrencilerin 29 Ekim ilgili okuduğu şiirlerin ardından Vali Küçük’ün Günün anlamını belirten konuşmasını yaptı.

Vali İzzettin Küçük konuşmasının ardından tören geçiyle kutlamalar sona erdi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 91. Yıl dönümü kutlamaları Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç garnizon komutanı il jandarma komutanı ilçe Belediye başkaları çeşitli partilerin il başkaları ve çok sayıda Askeri ve sivil erkan katıldı.

RESEPSİYON İPTAL EDİLDİ

ŞanlıurfaValiliğinin Nevali Otelde vereceği 29 Ekim resepsiyonu Karaman’nın Ermenek ilçesinde kömür ocağında işçilerin mahsur kalması nedeniyle iptal edildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.