banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Şanlıurfa Ceylanpınar yolunda kaza; 1 ölü VİDEO

Biri ağır4 kişi ise yaralandı. Çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibinin sevk edildiği kazada, araçlar hurda yumağına döndü.

Şanlıurfa Ceylanpınar karayolu Ceylanpınar çıkışında 06 BT 2078 plakalı otomobil Şanlıurfa istikametine ilerlerken karşı yönden gelen ve şerit ihlali yapan 63 KY 868 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Araçlardan birinde bulunan biri çocuk 3 kişi yaralandı. Hurda yığınına dönen diğer araçta bulunan iki kişi sıkıştı. Kazazedelerden biri sıkıştığı araçtan vatandaşın yardımı ile çıkarıldı. Araçta hayatını kaybeden bir kişi ise sıkıştığı yerden 112 sağlık ekibi ve itfaiye erlerinin yardımı ile çıkarıldı. Kurtarma çalışması yaklaşık bir saat sürdü.

 

Olay yerine Ceylanpınar ve Viranşehir’den 5 ambulans ve bir itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Ceylanpınar Devlet Hastanesi ve Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza esnasında yol trafiğe kapatıldı. Jandarmanın güvenliği sağladığı yol, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından trafiğe açıldı.

Kaynak: Kanalurfa

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.