banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Urfa Haberleri Urfa Balıklıgöl PTT 1. Lig Suriye

Başkan Nihat Çiftçi Gümrük Han'a giderek bakın ne yaptı

Sabahın erken saatlerinde beraberindeki esnaf odası başkan ve temsilcileri ile birlikte esnafı ziyaret eden Başkan Çiftçi, Ahilik Geleneği olarak sürdürülen esnaf duasına katılarak esnafa bol kazançlar diledi.

Bölgede bulunan esnafın dükkanlarına ziyarette bulunan Başkan Çiftçi, bölgeye alış verişe gelen vatandaşların taleplerini de dinledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından esnaf ve vatandaşlara yönelik çorba ikramına katılan  Başkan Çiftçi, daha sonra tarihi Gümrük Hana geçerek burada incelemelerde bulundu.



Rızvaniye Vakfı tarafından gerekli izinlerin alınması ile birlikte han içersinde tehlike arz eden ve çürümüş ağaçların kesildiği alanda incelemelerde bulunan Başkan Çiftçi, han içersine fidan dikimi gerçekleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.