Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_emo788lsssg2us5oknjkcpna54, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Urfa Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarını hızlandırdı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Urfa Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarını hızlandırdı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü İlçesi’nde Balıkayağı Bulvarı’nda Diyarbakır Karayolu bağlantısı ile Akpınar Parkı-Köprü arası 2 şeritli yolda güçlendirme çalışması yürüten ekipler, özverili çalışmanın ardından yolu 2 finişher iş makinesi yardımıyla asfaltladı.

Haliliye İlçesi Refahiye Mahallesi’nde yer alan Fatih Sultan Mehmet Parkı(Kasaptaşı), Askerlik Şubesi Kavşağı, Ziyadddin Akbulut İlkokulu ve Şanlıurfa Anadolu Lisesinin yer aldığı caddelerin asfaltını yenileyen Büyükşehir Belediyesi yapılan çalışma sayesinde yolu kullanan öğrencilere ve öğrenci servislerine kolaylık sağladı.

Bölge vatandaşlarının teşekkür ettiği çalışmalar kapsamında, Karşıyaka Mahallesi’nde yeni konutların ağırlıklı olduğu 593. ve 599 sokaklarını da sıcak asfaltla buluşturan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarını titizlikle gerçekleştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.