Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_j0uqquvpfm8hkur49hj3u4ovp7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
“Vefa Buluşmaları” gelenekselleşecek haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

“Vefa Buluşmaları” gelenekselleşecek

Yazarımız Müslüm Aktürk ile Yeniurfa Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Vekili Abdulkadir Açar’ı makamında ziyaret ettiler. Açar’ı yeni görevi nedeniyle bir kez daha kutlayan Müslüm Aktürk, “Urfa’nın Değerleri Vefa Buluşmaları” programının fikir babası Açar’a böylesine güzel bir düşünceden dolayı teşekkür etti. Aktürk, şunları söyledi: “30 yıldan fazla bir süreden beri gazetecilik mesleğiyle uğraşıyorum. Haliyle çeşitli ödüller aldım. Ancak; Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin, bin 300 kilometre uzakta olmamıza rağmen bizleri unutmaması şahsen beni duygulandırdı, bu davet benim için bugüne kadar aldığım ödüllerin en değerlisi oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi’ye, size ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Yeniurfa Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç da, Abdulkadir Açar’ın görev yaptığı her kurumda başarılı hizmetlere imza attığını belirterek, “Sayın Hocamızın Büyükşehir Belediyesi’nde de aynı performansı, hatta edindiği tecrübelerle daha iyisini sergileyeceğine inanıyorum” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Vekili Abdulkadir Açar ise, söz konusu ziyaret nedeniyle Müslüm Aktürk ve Şahban Kılıç’a teşekkür ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. “Urfa’nın Değerleri Vefa Buluşmaları” programını gelenekselleştireceklerini belirten Açar, şöyle devam etti:

“Bu program iki yönüyle önemli, birincisi; Bir ömür ülkemize, şehrimize karşı vefalı hizmet etmiş insanlarımıza biz de vefa göstererek onların hizmetlerini bir kez daha taktir etmiş oluyoruz. Böylelikle yapılan hizmetlerin mutlaka bir şekilde karşılığını bulduğunu, unutulmadığını hatırlatıyoruz. İkincisi; yeni neslimizi bu örnekten yola çıkarak kentimize hizmete teşvik ediyoruz. Mahmutoğlu Kulesi’ni bu amaçla bir kültür evine dönüştürerek tecrübe sahibi abilerimizle gençlerimizin buluşma noktası yapacağız. Burada abilerimiz tecrübelerini gençlerimize anlatacak. Böylelikle genç neslimiz, hata yapıp bedel ödemeden tecrübe sahibi olacaklar.”

Abdulkadir Açar, Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli faaliyetleri hakkında da açıklamalarda bulunarak, vatandaşa layık olduğu en güzel hizmeti vermek için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Haber: Ali Aslan / www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.