banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa Belediye Çalışanlarının Gözü Bu Toplantıdaydı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan işçileri yakından ilgilendiren Toplu İş Sözleşmelerinin ilk oturumu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı’nın başkanlığında gerçekleştirildi.

Pandemiden dolayı yetki alması geciken Hizmet İş Sendikası dün itibariyle yetkiyi alarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Toplu İş Sözleşmesinin ilk oturumunu bugün gerçekleştirdi.

Toplantı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı, Hizmet İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Seydi Eyyüpoğlu ile işçi temsilcilerinin katılımıyla yapıldı.

Her zaman işçinin yanında olan ve günün şartlarına uygun bir şekilde ücret belirlenmesi hususunda Büyükşehir Belediyesi olarak ellerinden gelen tüm çabayı sergilediklerini ifade eden Genel Sekreter Mahmut Kırıkçı, “ Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün üzerinde hassasiyetle durduğu Toplu İş Sözleşmelerinin ilk oturumunu gerçekleştirdik. Her zaman işçimizin yanındayız, işçilerimizin hakkını ve hukukunu koruyan bir anlayış ile görüşmelerimize başladık. İnşallah hayırlı bir şekilde sonuçlandırırız.”

Toplu İş Sözleşmeleri görüşmeleri önümüzdeki günlerde ikinci oturumu ile devam edecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.