banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon ak parti Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Ağaoğlu

Sağlık Bakanlığı PTT Üzerinden Ücretsiz Maske Dağıtacak

Sağlık Bakanlığının açıkladığı bir son dakika kararı ile vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımına başlıyor.
bakanlık her hafta bir kişiye 5 maske olmak üzere internet ortamından gelen siparişleri PTT aracılığıyla ücretsiz dağıtacağını duyurdu uygulama 65 yaş üzeri ve 20 yaş altına kapsayacak Şimdi PTT internet sitesinde yer alan açıklamaya sizlerle paylaşayım vesaire olarak şöyle deniyor değerli vatandaşlarımız Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve altyapı Bakanı almış olduğu karara istinaden online ortamda epttavm.com üzerinden vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maskesi eldiven dağıtımı sağlanacaktır. vatandaşların her hafta bir paket maske yani 5 adet alma hakkı bulunmaktadır. adres bilginizi doğru denizden emin olun diye uyarı var. PTT kargo ile ücretsiz olarak taşınacaktır şeklinde bir bilgi var aktarmış olalım.

İŞTE BAKANLIK ADINA YAPILAN O AÇIKLAMA:

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ!

,Değerli Vatandaşlarımız,
T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın almış olduğu karara istinaden; online ortamda ePttAVM.com üzerinden vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske temini sağlanacaktır.
*Aile üyeleriniz için maske temin etmek isterseniz, aile üyelerine ait bilgileri form üzerinde doldurarak onlara da ücretsiz maske temini sağlayabilirsiniz.
Aşağıda yer alan formdaki bilgileri doldurarak maskenizi ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.
*Vatandaşların her hafta “1” paket maske (5 adet) alma hakkı bulunmaktadır.
*Adres bilginizi doğru girdiğinizden emin olun. *PTT Kargo ile ücretsiz olarak taşınacaktır.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.