Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_rbmndp9aat812ekel3nisrhhe4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Resmi Gazete, sürenin uzatıldığını yazdı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Resmi Gazete, sürenin uzatıldığını yazdı

O SÜRE UZATILDI
İmar Barışı olarak adlandırılan Yapı Kayıt Belgesi başvuru süresinin 31 Aralık tarihine kadar uzatılmasına ilişkin karar Resmi Gazete’ de yayımlandı.
   Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygulamaya konulan  "İmar Barışı" düzenlemesinde başvuru süresinin 31 Aralık'a kadar uzatılmasına  ilişkin Cumhurbaşkanı kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan 31.12.2017 Tarihinden önce yapılmış ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı yapılar için Yapı Kayıt Belgesi başvuru süresinin 31.12.2018 tarihine kadar uzatılmasına, 3194 Sayılı İmar Kanununu geçici 16 ncı maddesi gereğince karar verilmiştir denilmektedir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adrian Bayford 5 yıl önce

Merhaba

Bir krediye ihtiyacın var mı? % 2 faiz oranıyla kredi veriyoruz, daha fazla detay için bizimle iletişime geçin (adribay0008@gmail.com)

Avatar
Adrian Bayford 3 yıl önce

Güzel gün

Tüm amaçlar için krediye mi ihtiyacınız var? Mali bir sorununuz mu var? Bridge Finance, müşterilere uygun faiz oranıyla finansal hizmetler sağlayarak garanti altına alınmıştır. Kredilerimiz basit ve hızlıdır. İhtiyacınız olan krediyi almak için bugün bizimle iletişime geçin. Bütçenizdeki% 2 faiz oranıyla herhangi bir bütçeyi eşleştirebiliriz. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen şimdi iletişime geçin (bridgecoparate@gmail.com)