banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Rabia Meydanına ‘Minnettarız’ Yazdılar

Koronavirüs pandemi sürecinde gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı takdir toplayan sağlık çalışanları için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Rabia meydanına büyük puntolarla “minnettarız” yazısı yazdı.
    
Kent estetiğini ön planda tutan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve ilçelerde meydan ve trafoları boyuyor. 

Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğini bozacak,  gözü yorabilecek noktalara sanatsal dokunuşlar yapıyor. Bu kapsamda kent merkezinde trafo, duvar ve zemin boyama işleri titizlikle devam ediyor. Trafo, duvar ve zemin gibi alanlara Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı tarafından kent estetiğine uygun sanatsal resim ve boyamalar yapılıyor. 

ŞANLIURFA'DA TRAFOLARDA KONTROLLÜ SOSYAL HAYAT ANLATILIYOR
Şehrin farklı noktalarında Pandemi sürecine yönelik (Maske-Mesafe-Hijyen Kontrollü Sosyal Hayat) konulu görsellerle boyama yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Rabia Meydanı'nda COVİD-19 salgınının ülkemizde etkisini gösterdiği süreçten bu yana takdire şayan bir çalışma temposu sergileyen sağlık çalışanlarına teşekkür amacıyla "#minnettarız" yazılı bir boyama çalışması yaptı. Ayrıca ekipler, Sancaktar Mahallesi'nde bir trafoda da boyama işlemi gerçekleştirdi.

Ekipler, kentin ana arterlerinden Emniyet Caddesi, Haleplibahçe, Balıklıgöl Kavşağında ve GAP Arena Stadyum Caddesinde korona virüs salgınına karşı alınacak önlemlerle ilgili kontrollü hayatı konu alan görseller çalıştı. 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR 
Rabiâ Meydanındaki tüm sağlık çalışanlarına ithaf edilen  #minnettarız yazılı görselden dolayı sağlık çalışanları Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ve ekibine teşekkür etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.