banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Belediye Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Harran Üniversitesi mevlid

Prof. Ali Sarıışık Osman Baydemir’e Belgeleriyle Cevap Verdi



Cumhuriyet gazetesinde yer alan “Harran Üniversitesi'nde aile boyu torpil” başlıklı haberi gerekçe göstererek, Başbakan Binali Yıldırım’ın yanıtlaması istemiyle TBMM’ye verdiği soru önergesinde, Prof. Dr. Ali Sarıışık’ın, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı olduktan sonra kardeşi Gencay Sarıışık’ın yüksekokul müdürlüğüne getirdiği, kızı Betül Sarıışık’ın Almanca okutmanı yaptığı, oğlu İsmail Selçuk Sarıışık’ın ise aynı üniversitenin “yabancı öğrenci sınavı”nı “kazanarak” tıp fakültesine girişini" sormuştu. 
 Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr Ali Sarıışık HDP Milletvekili Osman Baydemir’e belge ile yanıt verdi.

Belgede bahsi geçen SARIIŞIK’ın aslında Harran Üniversitesi’nde hiç çalışmadığı ve 2016 yılından bu yana İzmir’de yaşadığı görüldü.
Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr Ali SARIIŞIK yaptığı açıklamada kızının Harran Üniversitesi’nde hiç çalışmadığını ifade etti. SARIIŞIK, “Kızım Harran Üniversitesi’nde hiç çalışmadı. Ben 3 yıldır Urfa’dayım. Kızım 1 gün Urfa’ya uçakla geldi ve gitti. 2011-2016 Eğitim Öğretimini İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde yapmış. Mayıs 2016 itibaren İzmir’de özel firma da  çalışmaktadır.Milleti temsil edenlerin  Milletle uğraşmaları zavallılık bitmiş  tükenmiştir.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halk 5 yıl önce

Oğlu bizim okulda ve torpille alınmış net bu zaten sadece kzıını aklamış haksa eğer dürüstse kardeşi ve oğlunu da belgeyle aklasın