banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Rezalet! Miraç kandilinde LGBT afişini Devlet Hastanesine astılar

 

SES Şanlıurfa şubesi tarafından Balıklıgöl Devlet Hastanesine asılan lezbiyen, gey, biseksüel ve transgender (LGBT)'yi simgeleyen reklerin yer aldığı afişe sosyal medyada urfalılar büyük tepki gösterdiler. 

işte onlardan bazıları:

Sapkın LGBTİ Afişini Mübarek Miraç Kandilinde Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesinde Asmak Edepsizliktir.

  1. Ş.urfa Balıklıgöl Devlet hastanesine LGBTİ afişlerinin asılması hastane yönetiminin Kandil'den mi talimat alıyor sorusunu akıllara getiriyor

Sapkın LGBTİ afişini Mübarek Miraç Kandilinde Ş.urfa Balıklıgöl Devlet Hastanesine asan HDP'yi şiddetle kınıyoruz

Sapkın LGBTİ afişini Mirac Kandilinde Ş.Urfa Balıklıgöl D.Hastanesine asan HDP bileşeni KESK ve SES'i lanetliyorum.

HASTANE YÖNETİMİ DE TEPKİLİ

LGBT afişinin Miraç Kandilinde asılması demokrasi değil ahlaksızlık olduğunu ifade eden Hastane Koordinatörü Op. Dr. Ahmet Mehmet Doplan ise, “Miraç Kandilinin olduğu gün buraya LGBTİ afişi asılıyor. Bu demokrasi değil ahlaksızlıktır. Bu edepsizliktir. Türkiye halkının LGBTİ ile ne işi olabilir. LGBT’nin sendikayla ne işi olabilir. Bu tamamen kışkırtmadır. Biz buna asla izin vermeyeceğiz” diyerek tepkisini sert bir şekilde dile getirdi.

Sendika üyelerinin astığı ikinci LGBT afişi ise Hastane Koordinatörü ve Göğüs Cerrahisi uzmanı Ahmet Mehmet Doblan tarafından yerinden kaldırılarak, yırtılıp atıldı.

ADLİ İŞLEM YAPILACAK…

Asılan afiş için gerekli adli işlemlerin yapılacağını belirten Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Şahin Yazıtürk, “Bu olayla ilgili gerekli adli ve idari soruşturmalar başlayacaktır” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.