banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

PKK'liler pazar esnafını bıçaklarla tehdit etti

 Suriye Kürdistanı’nda yaşanan savaşı ve Kobani’yi bahane ederek Diyarbakır’da iş bırakma, kepenk kapatma ve eğitimi engelleme eylemleriyle halkı boykot etmeye çağıran PKK/HDP’liler, boykota uymayan esnaf ve öğrencileri tehdit ederek boykota uymaya zorluyor.

Bağlar ilçesinde bulunan bir halk pazarına giden PKK’liler, sözde boykota katılmayan pazar esnafını bıçaklarla tehdit etti.

Kurban Bayramı’na 2 gün kala halka dayatılan boykotu haksızlık ve büyük bir zulüm olarak değerlendiren pazar esnafı, kendilerine hakaret eden ve zorla iş yerlerini kapatmalarını isteyen PKK’lilerin yaptıklarının gayri insani ve ahlaksızlık olduğunu belirterek dayatmaya tepki gösterdi.

Bazı öğrenci velileri ise, bu güne kadar öğretmen olduklarını zan ettikleri bazı kişilerin ‘Bugün okul yok.’ diyerek, çocuklarını okuldan geri gönderdiklerini belirterek yaşadıkarına tepki gösterdi.

Ayrıca, bazı caddelerde toplanan PKK’li grupların, PKK lehine sloganlar atarak taşkınlık çıkarmaya çalışmaları dikkatlerden kaçmadı. (Hamza Adiyaman-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.