Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_ib3v1p0cmptnlo8u45sg2us275, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Oto Galericilerden Büyükşehir'e Teşekkür haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Oto Galericilerden Büyükşehir'e Teşekkür

Şanlıurfa şehir merkezinde kötü koşullarda esnaflık yapmaya çalışan oto galericiler için yer yaparak esnafı o bölgeye taşıyan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin bu çalışması büyük takdir topladı.

Yaklaşık olarak 30 yıldan fazla bölgede esnaflık yapan vatandaşlar, işyerlerinin o günkü şartlara göre yapıldığından yer darlığı dolayısıyla büyük sıkıntılar yaşadıklarını dile getirdiler. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni yapılan geniş ve ferrah bölgeye taşınma işlemi tamamlanan esnaf bu hizmetten dolayı Başkan Zeynel Abidin Beyazgül ve Büyükşehir belediyesine teşekkür ettiklerini belirttiler.

BÖLGEDE NOTER KURULMASINI TALEP ETTİLER

Yeni otogalericiler sitesinin eksiklerinin de olduğunu dilegetiren esnaf, özellikle araç alım satımlarının vazgeçilmezi olan noterleri bölgede iş yeri açmalarını talep ettiler. Araba alan veya satanların satış sözleşmesi için mutlaka notere ihtiyaç duyduğunu belirten esnaf, "Vatandaş bu işlem için tekrardan şehre gelmesi sıkıntıya neden oluyor. acilen bölgede noterin açılması gerekir. ayrıca bölgede banka şubelerine de ihtiyaç olduğunu dile getirdiler. 
Haber: Hüseyin Aslan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oto Galerici 4 yıl önce

Teşekkur ediyorum yeni yerlerimizde işimiz ve ortamimiz çok daha iyi.

Avatar
Galerici 4 yıl önce

Noter olsa hoş olur

Avatar
Araba hastası 4 yıl önce

Urfaya hayırlı olsun

Avatar
Esnaf 4 yıl önce

hayrlı işler