banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Cenk Mardin Haliliye

ÖSYM'nin KPSS 2021 sınav ücretini 300 TL olarak belirlemesi Sosyal Medya'da Büyük Tepki

Türkiye'de bu yıl yapılacak KPSS için ÖSYM tarafından sınav ücreti 300 TL olarak açıklandı. sınaca girecek olan adayların tepki gösterdiği ücret sosyal medya ağı twitter'de trend topic oldu. binlerce twitter kullanıcı üsretin çok fazla olduğunu dile getirerek ÖSYM'nin ticari mantıkla hareket ettiğini belirttiler.

#Kpss2021 ve #300tl etikiti altında açılan TAG'lara binlerce kullanıcı duygularını yazdı.

Sosyal medya kullanıcı Osman Ağa: #kpss2021 sınavında sınava gireceklere verilecek soru kitabının ÖSYM'ye maliyeti en fazla 20 TL'dir. 

Bir çoğu işsiz olan binlerce insandan  #300tl gibi fahiş sınav ücreti talep etmek vicdansızlıktır..!


H E L İ N adlı kullanıcı:
Kpss öğrencisi olarak kütüphanede simitle gününü geçirmeye çalışan,
Ailesine yük olmamak için dershaneye bile gitmeyen geçen senenin denemesini silip silip tekrar çözen binlerce kişiyiz biz. Ve üzgünüm ki vicdan artık altı harfli  soyut bir kavram sadece.

İŞTE KPSS İLE İLGİLİ MERAK ETTİĞİNİZ DETAYLAR:

KPSS başvuru tarihi ne zaman, 2021 KPSS başvuru ücreti ne kadar? KPSS başvurusu nasıl yapılır? Lisans, Ön lisans, Lise, Ortaöğretim...
KPSS başvurusunda bulunmak için sabırsızlanan adaylar, KPSS başvuru tarihi, KPSS başvuru ücretini araştırıyor. 2021 KPSS oturumlarına katılacak adaylar KPSS lisans, önlisans, lise ve ortaöğretim başvuru tarihlerini ve sınav tarihlerini araştırıyor. İşte ÖSYM tarafından yayımlanan KPSS ile ilgili önemli tarihler...
ÖSYM tarafından her yıl düzenli olarak uygulanan KPSS oturumları lisans, önlisans, lise, ortaöğretim olarak tamamlanıyor. ÖSYM'nin 2021 sınav takviminde lisans oturumlarına yönelik başvuru tarihleri ve sınav tarihleri belirtildi. KPSS önlisans, lise, ortaöğretim oturumlarına yönelik tarihler belirlendiğinde haberimizin içeriğine yer vereceğiz. KPSS Lisans oturumlarına katılım sağlayacak adayların bilmesi gereken tarihler ise haberimizin devamında...
KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri), KPSS Alan bilgisi, KPSS ÖABT başvuru tarihleri 28 Mayıs - 14 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacak.
2021 KPSS başvuru ücreti henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak geçtiğimiz yıl 80 TL olan oturum ücretlerinin bu yıl 100 TL olduğu öne sürülüyor. KPSS başvuru kılavuzu yayımlandığında haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.
KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri), KPSS Alan bilgisi, KPSS ÖABT geç başvuru tarihleri 22-23 Haziran 2021 tarihlerinde alınacak.

KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) 1 Ağustos 2021 tarihinde uygulanacak.
2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Alan Bilgisi) 1. Gün 7 Ağustos 2021 tarihinde uygulanacak.
Kamu Personel Seçme Sınavı 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Alan Bilgisi) 2. Gün 8 Ağustos 2021 tarihinde uygulanacak.
Kamu Personel Seçme Sınavı 2021-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) 15 Ağustos 2021 tarihinde uygulanacak.
KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri), KPSS Alan bilgisi, KPSS ÖABT sonuçları 16 Eylül 2021 tarihinde açıklanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.