banner2
Öne Çıkanlar Nihat Çiftçi Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Sanlıurfa Haberleri Urfa Haberleri

Şanlıurfa Gap Havalimanı Nisan Ayında kaç yolcu taşıdı?

Uçak ile yolculuk konusunda her gün biraz daha rağbet görürken Şanlıurfa Gap Havalimanında her ay yolcu sayısında artış yaşanıyor. peki, Şanlıurfa Gap Havalimanı Nisan Ayında kaç yolcu taşıdı? 

Nisan Ayında Şanlıurfa Gap Havalimanı’nda 73.013 Yolcuya Hizmet Verildi

DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 2016 yılı Nisan Ayı Havalimanı İstatistiklerine göre; Nisan ayında Şanlıurfa GAP Havalimanında iç hat yolcu trafiği bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 23 artışla 71.666, dış hat yolcu trafiği ise yüzde 46 artışla 1.347, toplamda ise yüzde 23 artışla 73.013 oldu.

2016 Yılı Nisan ayında Şanlıurfa GAP Havalimanına iç hat iniş-kalkış yapan uçak trafiği yüzde 15 artışla 549 oldu. Dış hatlar uçak trafiği 13 olmak üzere toplam uçak trafiği yüzde 17 artışla 562’ya ulaştı.

2016 Yılı Nisan ayında Şanlıurfa GAP Havalimanı Yük (kargo+posta+bagaj) trafiği ise toplamda yüzde 24 artışla 529 ton olarak gerçekleşti.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.