banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Mustafa Çerçi, TİNGADER Marmara Bölge Temsilciliğine atandı

İbrahim Dinç / İSTANBUL
Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER)’nin Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmaları sürüyor. Anadolu Yakası Haber Müdürü Mustafa Çerçi, TİNGADER’in Marmara Bölge Temsilciliği görevine atandı. 
TİNGADER Genel Başkan Yardımcısı Müslüm Aktürk, geçen yıl kurulan derneği ülke genelinde teşkilatlandırmayı amaçladıklarını söyledi. Bu kapsamda Marmara Bölge Temsilciliği görevine Anadolu Yakası Haber Müdürü Mustafa Çerçi’yi atadıklarını belirten Aktürk, “Gazetecilik, her anı heyecanlı olmayı gerektiren bir meslektir.  Bizim meslekte mesai saati kavramı diğer mesleklerdeki gibi çok dikkate alınamaz. Gazetecilik salgın hastalıkta, depremde, savaşta, çatışmada her ortamda göreve hazır olmayı gerektiren bir uğraştır. Dolayısıyla bu görevi hakkıyla yerine getirmek için mesleği sevmek ve zorlukları da göze almak gerekmektedir. Sayın Çerçi’de bu heyecanı gördük ve kendisine TİNGADER’in Marmara Bölgesi Sorumlusu olmasını teklif ettik. Kabul buyurduğu için memnun olduk. Mustafa beyi tebrik ediyor ve Marmara Bölgesi’nde yapacağı teşkilatlanma çalışmaları için başarılar diliyoruz” dedi.    
Aktürk, TİNGADER’in Türkiye Gazeteciler Federasyonu gibi ciddi bir kuruma da üye olduğunu vurgulayarak, “Sayın Çerçi’nin sorumluluğu bu vesileyle daha artmış oluyor. Biz, kendisine güveniyor ve atacağı her adımda yanında olacağımızı hatırlatmak istiyoruz” ifadesini kullandı. 
SORUMLULUĞUMUN BİLİNCİNDEYİM
TİNGADER Marmara Bölge Sorumlusu Mustafa Çerçi de, “Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneğimizin çok değerli tüm üyelerini şahsınızda en kalbi duygu ve muhabbetlerimle selamlıyorum. 
Bana tevdi etmiş olduğunuz görevin önem ve  sorumluluğunun bilinciyle, her platformda en samimi gayretlerimle icra etmeye çalışacağım.
Şahsıma duyduğunuz samimi güven duygularınızdan ötürü ayrıca çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nihan Özdemir 2 yıl önce

Böyle bir temsilcisiyi tanımıyorum ayrıca bize bir katkısı yoktur buradan kaldırılmalı