banner2
Öne Çıkanlar Viranşehir Siverek Suruç Sanlıurfa Haberleri Aktoprak Spor

Açığa alınan Müdürle İlgili Şok İddia!

Şanlıurfa Göbeklitepe kazı ekibi başkanlığını da yapan ve geçtiğimiz gün FETÖ üyeliğinden açığa alınan Müslüm Ercan'a verilen görevler duduk uçuklattı.

GÖBEKLİTEPE İÇİN BAKANLAR KURULU KARARI ÇIKMIŞ

Müslüm Ercan  Urfa Arkeoloji Müzesi, Arkeopark ve Edessa Mozaik Müzesi müdürlüğü yaparken Klaus Schimidt'ten sonra Göbeklitepe'ye atanan kazı başkanlığına atanmış. Hemde bakanlar Kurulu kararıyla atandığı iddia edildi.

HALKLA İLİŞKİLER ÜZMANI ERKOLOJİK KAZIYA BAŞKAN OLMUŞ

 Selçuk Üniversitesi Halkla ilişkiler uzmanı olan Müslüm Ercan'nı Türkiye'nin gözbebeği olan Göbeklitepe kazı başkanlığına kimin neden önerip atadığı merak konusu olurken Müslüm Ercan bununla da yetinmemiş bir de koruma kuruluna başkanlık ediyormuş.  Üstelik Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın teftişlerine ve açtığı sayısız soruşturmaya rağmen orada tutulduğu iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.