banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Müslüm Aktürk’ten TİNGADER YİK Başkanı İbrahim Biter’e ziyaret

İstanbul’a gelen TİNGADER (Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği) Genel Başkan Yardımcısı Müslüm Aktürk, TİNGADER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı İbrahim Biter’i ziyaret etti.
YİK Başkanı Biter’in sahibi olduğu Unkapanı’ndaki Orient Hotel’de gerçekleşen ziyaret sırasında ülke gündemine ilişkin konuların yanı sıra TİNGADER’in çalışmaları ele alındı.
TİNGADER Genel Başkan Yardımcısı Aktürk, geçtiğimiz günlerde Ankara’da çeşitli temaslarda bulunduğunu belirterek, “Bir süreden beri İstanbul’da bulunuyoruz. İstanbul’a gelmişken YİK Başkanımız Sayın İbrahim Biter’i görmeden, ziyaret etmeden dönmem olmazdı” dedi.
İbrahim Biter’in İstanbul’da siyaset, bürokrasi ve birçok STK tarafından tanınıp sayıldığına dikkat çeken Müslüm Aktürk, “Sevgili dostum Sayın Biter’in tecrübesinden, bilgisinden TİNGADER’in de yararlanmasını arzu ettik. Bizleri kırmayıp YİK Başkanlığı teklifimizi kabul ettiği için zatıalilerine yönetim kurulu adına tekrar teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.
TİNGADER YİK Başkanı İbrahim Biter ise, telefon ve sanal ortamda görüşmelerine karşın Müslüm Aktürk ile yaklaşık 3 yıldan beri yüz yüze görüşmediklerini hatırlatarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
TİNGADER’in teşkilatlanma çalışmalarını, konferans ve diğer etkinliklerini takip ettiğini belirten Biter, “Bazı faaliyetlere katılmaya çalışıyorum. Pandemi nedeniyle YİK’e yeni üyeler kazandırmak ve bir araya gelme konusunda arzu ettiğimiz programı uygulayamadık. Virüsün etkisini azaltmasıyla bu açığımızı telafi edeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.