banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Müjdeli Haber! Şanlıurfa'da O Köy Karantinadan Çıktı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı kırsal Tepedüzü (Sesik) mahallesi, umreden gelen bir kişide çıkan Koronavirüs Covid-19 nedeniyle köyün tamamı karantina altına alınmıştı.

Yaklaşık 14 gün devam eden karantina bügün itibariyle sona erdiği açıklandı.

Korona virüs şüphesi ile karantina alınan köyün karantinadan çıktığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmazken, konu ile ilgili olarak köy muhtarı Salih Diken katantinadan çıktığı müjdesini verdi.

Karantina süreci boyunca köye gerekli ihtiyaçlarının eksiksiz giderildiğini belirten muhtar Salih Diken, "Karantina sürecinde sayın valimizi Abdullah Erin, ilçe kaymakamımız Ömer dereci, ilçe jandarma komutanımız ve büyük şehir belediye başkanımız Zeynel Abidin beyazgül, ilçe emniyet müdürümüz, Tepedüzü köyü olarak teşekkür ve şükranlarimizi sunariz" dedi.

Muhtar Diken açıklamasında ayrıca, "Bu zaman zarifi içinde gerek arayan gerek bizim iş yerimizde geçmiş olsun dilekleri ileten tüm hemşerilerimize ve dost ve arkadaşlar tşk ederiz. 01.04.2020 karantina köyümüzden kalkmiştir tüm dost ve arkadaşlara duyurulur" diye konuştu.

Kaynak: Balikligol.com 

Anahtar Kelimeler:
Tepedüzü (Sesik) Köyü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.