banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Müjdeli Haber! İyileşen Hasta 10 Bini Geçti

Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada müjdeli haberi kamuoyu ile paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Şunları söyledi: Şifa bulan hasta sayımız 10.000'in üzerine çıktı. Tedavide önemli üstünlüklerimiz var. Artan test sayımıza rağmen yeni eklenen vaka sayısında düşüş var. İki gücümüz var: Tedbir, tedavi. Gücümüzü kullanalım

 Türkiye'de günlük coronavirüs tablosu ile ilgili veriler paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin koca son 24 saatte toplam 40520 kişiye test yapıldığını açıkladı Yapılan bu testlerden 3783 tanesi pozitif çıktı Bununla birlikte bugüne kadar toplam 598 1933'te 82329 pozitif çıktı. 

 Yine Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre bugün son 24 saat içersinde vefat eden hasta sayısı 121 olarak açıklandı açıklanan bu rakamlarla birlikte bugüne kadar Corona virüs salgını vefat eden kişi sayısı 1890 kişiye ulaştı. 

İyileşen hassas sayısındaki Yükseliş dikkat çekerken son 24 saatte 1822 kasa iyileştiği açıklandı Bununla birlikte bugüne kadar olumlu sonuç veren tedavilerden 10453 kişi iyileşerek taburcu oldu yoğun bakım hasta sayısında da önemli bir değişiklik olmadı yoğun bakımda şu anda 1894 hasta olduğu belirtilirken bunların 1054 tanesi Entübe olduğu belirtildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.