Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_db7ufuoeltnbcjq5r33sj5hqv7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Kanayan Yara Elektrik Sorunu Milletvekillerinin Gündeminde haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Kanayan Yara Elektrik Sorunu Milletvekillerinin Gündeminde


Muhtarlar 2016 yılının sonuna kadar dönüm başına ödeme yapılması için daha önce sözleşme yaptıklarını ve bu uygulamanın devam etmesini talep ederek sayaç takma işlemlerinin 2017 de başlatılmasını istedi. Muhtarlar bu nedenle çiftçilerin mağdur olduğunu Milletvekillerine iletti. Ekili arazilerde ürünlerin yanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu bildirdi.

Milletvekilleri alınan karar gereği sayaçların takılması gerektiğini vurgularken, bu dönemde ekinlerin kurumaması için sayaçların takılarak enerjide aksamanın da önüne geçilmesinin öncelikli olduğunu ifade etti.

Yaklaşık bir saat süren toplantıda DEDAŞ’ın uygulamaları ve tarafların mağduriyeti tartışıldı. Muhtarlar sayaç takma sürecinin uzun sürmesi nedeniyle mağdur olabileceklerini ifade etti. DEDAŞ’ın bu süreçte sayaç takma ihtiyacını da karşılayamayacağını belirten muhtarlar milletvekillerinin önerisini kabul ederek çiftçilerle de istişare edeceklerini söyledi.


Toplantı sonrasında milletvekilleri çiftçilerimizin her zaman yanında olduklarını ve tarafların menfaatlerini gözeterek ortak akıl ile bu sorunun üstesinden geleceklerini ifade ettiler. Konuyla ilgili konuşan Ahmet E. Fakıbaba: “Gerek DEDAŞ’ın ve gerekse çiftçilerimizin sağduyulu davranarak bu sorunu çözmeleri gerekir. Bu tür problemlerin kardeşliğimize ve Urfa’nın huzuruna zarar vermemesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” dedi.
İbrahim Akbaş/ www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.