banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Milletvekili Fakıbaba’dan Şanlıurfa Vakfı’na ziyaret

Ahmet Eşref Fakıbaba’yı Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Alataş, Genel Sekreter Mahmut Nimetoğlu, Sayman Veysel Karani Oruç ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Halil Polat karşıladı.

Vakıf Yönetim Kurlu Başkanı Kemal Alataş, ziyaret sırasında yönetim olarak yapacakları projelerden bahsetti. Ve ilk icraat olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere Ocak ayından itibaren burs verileceğini söyledi. Ayrıca yapılan ziyaretten dolayı Fakıbaba’ya teşekkür eden Kemal Alataş, bütün Şanlıurfalıların Vakıf Yönetim Kuruluna verecekleri desteklerle Şanlıurfa Vakfının Güzel projelere imza atacağını sözlerine ekledi.

Fakıbaba ise; özellikle yeni Yönetim Kuruluna seçilen kurul üyelerini tebrik etmek ve hayırlı olsun dileklerinde bulunmak üzere Şanlıurfa Vakfına geldiğini, bundan sonra yapılacak projelerde her türlü desteği vereceğini belirtti. Fakıbaba, ayrıca Yeni Yönetim Kuruluna başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.