banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

MEYAD Başkanı Aslan’dan Gazeteciler Günü Mesajı

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan MEYAD Başkanı Aslan mesajında şunları belirtti: “Üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle mesleğini icra eden Yazılı, Görsel ve İnteraktif gazeteci meslektaşlarımın bu anlamlı gününü tebrik ederim. Yalan ve yanlış bilginin hızla yayılma imkânının ortaya çıktığı aşikâr olduğu böyle bir dönemde, doğru ve ilkeli haberi hızlı bir şekilde yayan gazeteci arkadaşlarının görev sırasında birçok zorlukla karşılaşıyor. Bu zorluklara rağmen ilkesinden taviz vermeden görevini en iyi şekilde ifa etmek zor olsa da bunu başarmak zorundayız” dedi.

Gelişen teknoloji ile medyanın gücü ve etkisi hergün biraz daha arttığına dikkat çeken Mehmet Guli Aslan, “Her yıl kuru bir kutlama ile geçiştirilen çalışan gazeteciler günü bu yıl, çalışan arkadaşlarımızın ekonomik ve sosyal olarak kötüye giden koşullar masaya yatırılarak çözülmesini umut ediyoruz. Sadece kutlama ile geçirilmeden çalışanların var olan sorunlarının çözüme kavuşturulduğu bir gün olması diliyorum” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.