banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Meteoroloji'den Şanlıurfa İçin son Dakika Toz Taşımı Uyarısı

Meteoroloji 15. Bölge müdürlüğü Toz Taşınımı uyarısı şu şekilde:
6 Nisan 2022 Çarşamba ve Perşembe günleri yurdun doğu kesimlerinde Suriye kaynaklı toz taşınımı hadisesi bekleniyor. Güney ve güneybatı yönlerden esecek kuvvetli rüzgar ve fırtına ile birlikte Çarşamba akşam saatlerinden sonra etkisini artırması beklenen toz taşınımının Batman,
Siirt, Şırnak, çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Diyarbakır. Şanlıurfa'nın (güney ve doğusu)  (Siverek, Viranşehir, Ceylanpınar, Harran, Akçakale, Suruç,  Birecik) toz taşınımının iki  gün boyunca aralıklarla  etkili zaman zaman orta kuvvette olması  bekleniyor.
 Görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme, çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Hadisenin Şiddeti Kuvvetli Fırtına
Oluşması Muhtemel Riskler Ağaç veya Direklerin Devrilmesi- Çatı Uçması-Çığ Tehlikesi Fırtınadan Korunma Yöntemleri. Çığ Tehlikesinden Korunma Yöntemleri
Alınabilir Önlemler Fırtınadan Korunma Yöntemleri. Çığ Tehlikesinden Korunma Yöntemleri

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.