banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Belediye Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Harran Üniversitesi mevlid

Kürtler,

Şanlıurfa Rabia meydanında düzenlediği basın toplantısında ikinci kobani saldırısını sorgulayan Kobani yardımlaşma ve dayanışma merkezinin sorumlusu Abdulkadir İKBAL, İkinci kez kobaniye saldırarak yüzlerce insanı gece yarısı yataklarında öldüren DEAŞ ile ilgili "Amerika DEAŞ'ı Kobani ile Akçakale arasındaki asfalt yolda durdurabilirdi. Amma yapmadı. DEAŞ Kobaniye girdikten sonra yukarıdan bombaları yağdırdı" dedi.

İŞTE O AÇIKLAMANIN TAM METNİ!..

Kobani’yi yerle yeksan eden bombalar Amerika tarafından atılmıştır. Bu bombalar atıldıktan sonra on binlerce Savaş mağduru Kürtler Kobani’den Türkiye’ye akın etmiş bu insanlar her şeyi göze alarak aç, susuz ve sefil bir halde yollara düşmüşlerdir.
Amerika DEAŞ'ı Kobani ile Akçakale arasındaki asfalt yolda durdurabilirdi. Amma yapmadı. DEAŞ Kobaniye girdikten sonra yukarıdan bombaları yağdırdı.
Hatta o zaman Amerika silahların bir kısmını hem PYD ye hem DEAŞe ellerine geçecek şekilde uçaklardan atmıştı.
Mülteci durumuna düşen yüz binlerce Kobanili Kürtlere gerek Türkiye ve gerekse halkımız büyük ölçüde yardım ederek, meydana gelecek çok büyük bir felaketin önüne geçti.
Amerika DEAŞ bahanesiyle Kobani’yi yerle yeksan ettikten sonra arkasına bakmadan çekip gitti ve geride bıraktığı felaketi umursamazlıktan geldi.
Ayrıca on binlerce mülteci Avrupa ülkelerine gitmek için Akdeniz ve Egenin sularında ölüm kalım savaşı verdi , ancak yüzlercesi o denizlerde bütün dünyanın gözleri önünde boğularak hayatlarını kaybetti,
Onun için diyoruz ki Ey Amerika! Irakta, Libyada ve diğer Müslüman ülkeler de yüz binlerce müslümanı öldürdünüz. Arkanızda bıraktığınız felaketi görmezlikten gelerek çekip gittiniz.
Yine diyoruz ki ey Amerika, yaptığınız bu zalim siyasetin sonucuna dönüp bir bakın , geride kalan savaş mağdurları ve son olarak ta Kobanililere yaşattığınız bu felaket elbette unutulmaz.
Bütün bunlarla beraber yine de diyoruz ki Ey Amerika! Eğer gerçekten Kürtleri seviyorsan işte size başka bir fırsat. Varsa vicdanınız Kobanili Kürtleri Amerika’ya mülteci olarak götürün, attığınız bombaların Kobani de meydana getirdiği tahribatı başkasının üzerine bırakmayın. Yerle yeksan ettiğiniz Kobaniyi yeniden inşa edin.
Ne acı gerçektir ki hala aşağıda Müslümanları birbirine kırdıran Amerika yukardan hiçbir askerinin burnu kanamadan bombalarını atmaya devam ediyor.
Emperyalizm işte böyle bir şey. Gün olur devran döner ve İnsanlık bunun hesabını bir gün mutlaka sorar.Her gecenin bir sabahı her kışın bir baharı vardır.
O muhteşem heyetin dediği gibi “evet ümitvar olunuz, şu istikbal İnkılabatı içinde en gür seda İslam’ın sedası olacaktır” Bunun emareleri İslam birliğinin kurulmasıyla yavaşta olsa ortaya çıkmaktadır.
Saygılarımla
Medya Yazarlar Birliği Başkanı
Kobani yardımlaşma ve dayanışma merkezinin sorumlusu
Abdulkadir İKBAL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.