banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Haberleri Urfa Haber ak parti Siverek

Likoğlun'dan Önemli Mesaj!

Likoğlu mesajında; "Dinimizin kutsal değerlerinin başında yer alan Camilerimiz, insanları manevi huzura kavuşturan merkezlerdir. Camilerimiz İslam Dininin ibadet mekanlarıdır. Bu mekanlarda dualar ve ibadetler bir bütünlük içerisinde yapılmakta, elem ve sevinçler paylaşılmakta, dostluk, kardeşlik, kötülüklerden uzak tutan mesajlar insanlara din görevlilerimiz vasıtasıyla anlatılmaktadır.


Bu hafta boyunca, toplumda önemli yerleri olan camiler ve din görevlileri bir kez daha hatırlanmalı, yaşamın içerindeki önemleri vurgulanmalı, insanlara doğruyu, yanlışı, iyiyi, kötüyü, toplumun temel değerlerini anlatan ve hatırlatan değerli din görevlilerinin görevlerinin ne kadar kutsal olduğu bilinmelidir.
Bu bilinç ve sorumluluk içerisinde toplumsal barşı ve uzlaşmanın sağlanmasında, birlik ve beraberlik duygularının pekiıtirilmesinde ınemli bir yere sahip olan Din gırevlilerimizin "Camiler ve Din Görevlileri Haftasını" en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı, huzurlu günler dilerim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.