banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Haberleri Urfa Haber ak parti Siverek

Kürtler zulüm altındayken, DBP'de konser şenliği

 Suriye Kürdistanı Kobani Kantonunu ele geçiren IŞİD’in zulüm gerçekleştirdiğini her platformda dile getiren DBP’liler, ülkelerini terk etmek zorunda kalan Kürtleri unutarak konser düzenlediler.

DBP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Belediye Eş Başkanı Sırrı Sakık’ın da katıldığı konsere Serhado ve Kardeş Türküler sahne aldı.

Kobané'de insanlık dramı yaşanırken aynı saatlerde Ağrı'da DBP'liler kadınlı-kızlı, davullu zurnalı konserde çılgınca eğlendiler. Serhado ve Kardeş Türküler’in sahne aldığı konserde Ağrı Eş Belediye Başkanı Sırrı Sakık ise kısa bir konuşma yaptı.

Kobané'de yaşananları hatırlatarak başka kesimler tarafından düzenlenen programları eleştiren PKK medyasının, DBP’nin kurumsal olarak organize ettikleri bu konser için ne yazacakları merak ediliyor.    (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.