banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Vali Şanlıurfaspor Sanlıurfa Haber

Kurban Bayramı için herkesten

Kurban Bayramında da kurban kesme görüntülerini paylaşımları, Soyulmuş, parçalanmış etler, kanlı görüntüler, bıçaklar, satırların İslam dininin ruhuna ve Müslümanın nezahetine hiç yakışadığı için paylaşılmaması rica edilen mesaj sosyal medya hesaplarında hızla yayılıyor...

İŞTE SOSYAL MEDYADA YAYILAN O MESAJ:

BİR RİCA
Kardeşlerim!
Kurban kesmek bir ibadettir ve bütün ibadetler gibi sadece Allah rızası için yapılır.
Sosyal medya çıktığından beri bazı kardeşlerimiz belki farkında olmadan ibadetlerinin reklamını yapmaya başladılar.
Bu bağlamda Kurban Bayramında da kurban kesme görüntülerini paylaşıyorlar. Soyulmuş, parçalanmış etler, kanlı görüntüler, bıçaklar, satırlar…
Dinimizin ruhuna ve Müslümanın nezahetine hiç yakışmıyor.
Lütfen bu mesajı (paylaşarak) olabildiği kadar çok kardeşimize ulaştıralım ve bu bayram bu görüntülere fırsat vermeyelim.
Yine kurban kesiminden sonra etrafı temizlemeyi de unutmayalım. Çok rica ederim, sokaklara kanlı sular akmasın, hayvanların uzuvları ayakaltında dolaşmasın, gübre kokuları ortalığa yayılmasın.
Bir de kurbanlık hayvanlara eziyet etmeyelim.
Şimdiden bütün Müslümanların Kurban Bayramını tebrik ederim. Kurbanlarımız bizi Allah’a yaklaştırsın; ümmetin ve insanlığın kurtuluşuna vesile olsun inşallah.
Selamlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.