banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu

Koronavirüs Salgınında Vefat Sayısı yükseliyor!

Türkiye'de düşüş eğilimine girdikten sonra yeniden yükselen veka sayılarındaki artış bugün son günlerin aksine biraz düşüş göstererek Bin 304 kişi olurken vefat eden kişi sayısında ise artış oldu. günlerdir 20'nin altında olan vefat sayıları uzun bir aradan sonra bugün 21 vefat sayısına ulaştı.

Türkiye'de günlük koronavirüs tablosuna göre bugün toplamda 48 bin412 test yapıldı. yapılan testlerde bin304 kişide virüs pozitif çıktı. 

Koronavirüs salgınında bugün vefat eden 21 kişi ile birlikte bugüne kadar vefat eden toplam kişi sayısın 4 bin 882 olarak açıklandı.

Bugüne kadar virüse yakalanan toplam kişi sayısı 184 bin 31 kişi olarak açıklanırken bunların 156 bin 22 kişisi salgını yenerek iyileşenlerin arasına girdi.

Bugünkü verileri kişisel sosyal medya hesabından kamuoyu ile paylaşan sağlık bakanı fahrettin Koca şunları söyledi: "Vaka sayısında düne kıyasla 125 azalma oldu. İYİLEŞEN HASTA SAYIMIZ BUGÜN TEKRAR YENİ VAKA SAYISINI GEÇTİ. Birimizin ihmali, hepimizi ilgilendiriyor. Hayatımıza tedbirlerle devam edelim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.