banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Son Dakika - Askerlik Şubesine bombalı saldırı: ölü ve yaralılar var!


Mardin’in Kıızltepe ilçesinde Askerlik Şubesi önünde patlayıcı yüklü araçla bombalı saldırı düzenlendi. Patlama sonucu çevredeki bir çok bina ve araçlar hasar görürken, çok sayıda  yaralı  olduğu bildiriliyor.

Saldırının bombalı araçla gerçekleştiği olayda, ilk belirlemelere göre Askerlik şubesinin  karşısında bulunan inşaat bekçisinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin de yaralndığı belirtildi. Ölen İnşaat bekçisinin Suriyeli olduğu öğrenildi.

Saldırı olayının hemen ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastanelelere kaldırıldı.

Patlama sonucu Askerlik Şubesi binasında hasar oluşurken, ihata duvarı ile karşısındaki inşaatın kısmen çöktüğü belirtildi.

Ayrıntılar geliyor… (İLKHA)



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.