banner2
Öne Çıkanlar haber Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Joaquin Ardaiz Ağdaş müzik Şarkikaraağaç

Karlıova Belediyesi eski başkanında aralarında olduğu 17 kişi gözaltına alındı

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde PKK’ye yönelik yapılan ev baskınlarında, DBP’li eski belediye başkanın da aralarında olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Karlıova’da bu sabah saatlerinde yapılan ev baskınlarında aralarında DBP’li eski belediye başkanının da olduğu 17 kişi gözaltına alındı.

Karlıova Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla PKK’ye yardım ve yataklık ettiği ileri sürülen kişilere yönelik, Kargapazarı köyüne bu sabah saatlerinde yapılan ev baskınlarında gözaltına alınan 17 kişi, Karlıova İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Aralarında bir dönem Karlıova Belediye Başkanlığını da yapmış olan Ferit Çelik’in de bulunduğu kişilerin sorgulandıktan sonra mahkemeye çıkarılacakları öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde yine Kargapazarı köyüne yapılan baskında gözaltına alınan 11 kişiden 6’sı PKK’ye yardım ve yataklık ettikleri gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. (İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.