banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

Karaköprü'de Bir Çok Mahalleyi Sel Aldı

Şanlıurfa'nın tamamında etkili olan sağnak yağışlar özellikle Karaköprü ilçesine bağlı kırsal mahallelerde sele neden oludu. bir çok ev ve ekili alan sel suları altında kalarak büyük maddi hasar meydana getirdi.

Karaköprü'nun Hamukesen ve Culmen köylerinde sağnak yağmurun oluştursuğu sel suların köyde bir çok ev zarar görürken, ekili ve sera alanlarında da tahribata neden oldu.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde önceki gün  meydana gelen sel sonrası bölgeye giderek vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkanı Metin Baydilli beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı ile birlikte olay gerine giderek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Metin Baydilli can kaybının olmamasının önemli olduğunu söyleyerek sel sonrası zarar gören yollarda en kısa sürede çalışma yapılacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.