banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

KAN DAVASININ FATURASI AĞIR OLDU-video


Yaklaşık 3 yıldır iki aile arasında yaşanan kan davası neticesinde Viranşehir ilçesinde bulunan arazilerin kullanılamaz hale geldiği öne sürüldü.
Geçtiğimiz yıllarda başlayan kan davası hala devam etmekte. Kan davasının devam etmesini Viranşehirdeki vatandaşlar tarafından da tedirginlikle karşılandığını ifade eden Viranşehir halkı yetkilileri göreve davet etti.

Bilindiği üzere geçtiğimiz yıllarda Köran ailesine ait 18 sondaj kuyusunun boru ve kabloları oksijen kaynağı ile kesilip kuyuya atılmıştı. Öte yandan olayın ardından 3 yıl geçmesi ile birlikte olaya şahit olduklarını öne süren çevre köy sakinleride Köran ailesine ait 700 dönüm mercimek ekili alanın tahrip edildiğini ve 400 dönüm ekili arazininde kan davalı aileler tarafınca biçildiğini iddia ettiler.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.