banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Nihat Çiftçi Şanlıurfaspor Sanlıurfa Haberleri Urfa

Kamu Sağlık-Sen Genel Merkezinden Kilis'e Çıkarma

Genel yönetim kurulu ve disiplik kurulu üyeleriyle birlite Kilis’te yapılan incelemeler hakkında bilgi veren Kamu Sağlık Sen Genel Başkanı İbrahim Halil Duyar, şunları söyledi; “Dün Kilis’teydik. Yüreği güzel bir sürü insan tanıdık. Hepsi sımsıcak emekçi insanlardı. Hepsini birer birer dinleyip, doğrusu neyse onu anlatmaya çalıştık.

Daha sonra Kilis Devlet Hastanesi Başhekimi Değerli Dostum Uzm. Dr. Erkan Kurtaran'a misafir olduk. Hem hayırlı olsun dedik hemde emekçilerimizi konuştuk. Her şey mükemmel değil bu hayatta ama iyi insanlarla birçok sorunu çözebiliriz dedik. Dr. Kurtaran'ın "Önce İnsan" felsefesiyle buradaki birçok sorunu da çözebileceğimize inandık.

Kilis’i gezdik sokak sokak. Oturduk bir yere, önceden geleceğimizden haberi olan ve görüşmek isteyen dostlarımızı bekledik. Hepsiyle birer birer görüştük ve yürekleri gibi sıcak çaylarımızı yudumladık o soğuk gece de.

Yedikleri tutanakları, geçirdikleri soruşturmaları, açtıkları mahkemeleri ve muzdarip oldukları tüm sorunları dinledik, not aldık ve bilgilendirdik. Herkes memnundu. Bizde emekçilerde.

Çünkü bir daha gelmek ve geldiğimizde birçok şeyi çözmüş olacağımızın güvencesi ve samimiyetiyle Kilis’ten ayrıldık.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.