banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sanlıurfa Haber Viranşehir Vali Şanlıurfaspor

Kamu Sağlık Sen Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini Ziyaret Etti

Genel Merkezi Şanlıurfa'da bulunan ve bir çok ilde örgütlenen Kamu Sağlık Sen çalışmalarını birinci ağızdan anlatmak ve medya ile ilişkileri geliştirmek amacıyla  Genel Başkanı beraberindeki heyetle birlikte Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Celal Çiftçi’yi ziyaret etti.
 Kamu Sağlık Sen Genel Başkanı İbrahim Halil Duyar, başkan yardımcıları İsa Onur, Abdullatif Kabataş, genel sekreter Mehmet Güli Aslan ve mali sekreter Ali Demirli, Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini ziyaret ederek, Başkan Celal Çiftçi ile görüştü. Ziyarette gazetenin yazarları da hazır bulundu.

Sendikanın genel faaliyetleri hakkında konuşan Kamu Sağlık İşçileri Sendikası (Kamu Sağlık Sen) Genel Başkanı İbrahim Halil Duyar, sağlık çalışanlarının hem çalışma ortamının iyileştirilmesi hemde özlük haklarının geliştirilmesi için mücadele ettiklerini belirterek; "Biz emeğin kutsallığına inanarak çalışma barışının sağlanması için çaba sarfediyoruz. Sağlık çalışanlarının maddi anlamda sağlığına kavuşmaları lazım ki sağlıklı ve verimli olsunlar. bizde Türkiye geneli işçi arkadaşlarımız için gece gündüz çalışıyoruz. Bunun için de bir çok ilde teşkilatlanma çalışmaları yapıyoruz" dedi.

  Şanlıurfa’nın genel sorunlarının da konuşulduğu ziyarette, sorunların çözümü hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Celal Çiftçi, ziyaretinden dolayı Duyar ve heyetine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.