Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_tk5g6k0rpguuoelm61huiphnm6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
İzmir ve Ankara'da 500 polis görevden alındı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

İzmir ve Ankara'da 500 polis görevden alındı

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde 2 emniyet müdür yardımcısı ve 10 şube müdür ve müdür yardımcısı görevden alındı. Ankara'da 470 polis görevden alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde Personelden Sorumlu Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Karazeybek, Ruhsatlar ve Pasaport Şube müdürlüklerine getirilirken, yerine buradan sorumlu Ayhan Saygılı geldi. Atama yapılanlar arasında İzmir'deki Liman İşletmeleri'ne yönelik İmbat Dalgası operasyonunu gerçekleştiren Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Metin Tuncer de yer aldı. Tuncer, Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcılığı'na atandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.