banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

İşte Ş.Urfa'yı asfaltlayan tesis

Vali Okutan, “Asfalt Yapımı İçin Gerekli Malzemeyi Hem Ekonomik Hem de Dışarıya Bağımlı Kalmadan Daha Hızlı Bir Şekilde Üreteceğiz” dedi.

 

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Şanlıurfa Valiliği İl Özel İdaresi tarafından kurulum çalışmalarına yaklaşık 3 ay önce başlanan ve hizmete başlayan asfalt plent şantiyesini yerinde inceledi.  İncelemeleri esnasında bir açıklama yapan Vali Okutan, “Büyük bir yol ağına sahibiz. Kırsal nüfusumuz oldukça fazla. Hedefimiz asfaltlanmamış köy yolunun kalmamasıdır. Bunun için imkânlarımızı ve kaynaklarımızı yerinde ve doğru kullanmalıyız.  Bu bağlamda önemli bir adım olan bu şantiyenin asfalt yapımı için gerekli malzemeyi hem daha ekonomik, hem de dışarıya bağımlı kalmadan ve hızlı bir şekilde üretilebileceğiz. Şantiyemizin kurulmasıyla asfaltlama ve asfalt bakım onarım çalışmalarımıza daha fazla hız verebileceğiz” dedi.

 

Asfalt plent şantiyesin kullanıma girmesiyle saatte 160 ton kullanıma hazır sıcak asfalt üretilebilecek olup böyle bir imkanın ilimizin asfalt yapımına hız vereceğini kaydeden Vali Okutan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve İl Özel İdaresi teknik personeliyle şantiyenin rantabl bir şekilde kullanılması konusunda görüş alışverişinde bulundu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.