banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

İstanbul’dan Gelen Öğrenciler Urfa Köy Okulunda Şehit Adına Kütüphane Açtılar


İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Kulubü öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Şanlıurfa Eyyübiye İkizce İlkokulu- Ortaokulunda Şehit Polis Memuru Anıl Kaan Aybek adına kütüphane açtılar.

İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Kulubü öğrencileri ve İAÜ Hukuk Kulübü Sosyal Sorumluluk Komisyonu tarafından Eyyübiye İkizce İlkokulu- Ortaokulunda Şehit Polis Memuru Anıl Kaan Aybek Anısına yapılan okul kütüphanesinin açılışına Eyyübiye Kaymakamı Adem ÜNAL, Eyyübiye Belediye Başkan Vekili Halil KIRMIZI, Karaköprü Ak Parti İlçe Başkanı Sait AĞAN, Teşkilat Başkanı Yusuf BADILLI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet DEMİR, Şube Müdürleri; Osman ARPAG, Mahmut FIRAT, İsa AYTIŞ, İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Kulubü Yönetim Kurulu Üyeleri, İAÜ Hukuk Kulübü Sosyal Sorumluluk Komisyonu Üyeleri, Köy Muhtarı Adil KILIÇ ve çok sayıda davetlimiz katıldı.
Böyle güzel bir proje ile hem Şehit Polis Memuru Anıl Kaan Aybek’in isminin ölümsüzleştirilmesi hemde kırsalda bulunan öğrencilere bir kütüphane kazandırdığı için Üniversite öğrencilerine teşekkür ettiğini belirten İkizce İlkokulu- Ortaokulu müdürü Vehbi Uzundağ, Kütüphanenin okul için öldükça önemli olduğunu söyledi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.