banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Yeni evli Genç Kadın Bayram arefesinde çöp dökmeye gitti kayboldu

İstanbul Pendik’te bayram temizliği yapan yeni evli olan ev kadını, çöp dökmeye gittikten sonra bir daha geri dönmedi.

Kız kardeşi Esra Yılmaz’ın hayatından endişe ettiklerini belirten ağabey Cengiz Yılmaz, kardeşine rastlayanların kendileriyle irtibata geçmesini istedi.

Yaşanan olayla ilgili konuşan ağabey Yılmaz, “Kardeşim Esra 8 ay önce evlenmişti. Eşiyle birlikte kayınbabası ve kaynanasıyla aynı evde kalıyordu. Ramazan Bayramı arefesinde birlikte bayram temizliği yapıyordular. Çöp dökmeye gitti ve bir daha dönemedi. 6 gün gündür her yeri aradık ama bulamadık. Kız kardeşim epilepsi hastasıdır. Ne yaptığını bilmiyor. Belki şu an kendisinde de değildir, hayatından endişe ediyoruz. Başına bir şey mi geldi, bir yerde zorla mı tutuluyor bilmiyoruz. Allah razısı için herkesten rica ediyorum. Kız kardeşimi görenler 0545 537 3037 numaralı telefona ya da en yakın polis karakoluna haber versinler. Bayramımız zehir oldu, ailece perişan olduk.” (Mehmet Aslan-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.