Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_6ds1t6b9plncd87udjs9a963l0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Urfalı Babanın feryadı: Sesimizi duyun artık! haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Urfalı Babanın feryadı: Sesimizi duyun artık!

 

25 yıl önce türlü suçlar ihdas edilerek müebbet hapse mahkum edilen Abdullah Zengin’in babası Molla Hamdin Zengin, “Bugün anlıyoruz ki oğlum FETÖ’cü çeteler tarafından kumpaslarla mahkum edilmiş. Artık oğlumuza olan hasretimize bir son verin” diyerek yaşlı gözlerle yetkililere seslendi.

28 Şubat ve FETÖ mağduru aileler adalet bekliyor. 15 Temmuz ABD desteli darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar kapsamında binlerce savcı, hakim ve polisin tutuklanması İslami kimliklerinden dolayı cezaevlerine atılan mütedeyyin insanların nasıl bir kumpasla mahkum edildiklerini gözler önüne serdi.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde 25 yıl önce İslami hizmetlerinden dolayı gözaltın alınan ve herhangi bir delil olmamasına rağmen kumpaslarla müebbet hapis cezası verilen Abdullah Zengin’in babası Molla Hamdin Zengin, oğlunun suçsuz olduğunu ve yaşadıkları mağduriyetin bir an önce giderilmesini istedi.

Çocuğunun yeniden yargılanmasını isteyen Zengin, "Oğlum yakalandığında daha 17 yaşındaydı. 50 bayramdır cezaevindedir. Oğlumuzun ziyaretine gidiyoruz ve yollarda çok zorluk çekiyoruz. Oğluma komplo kurmuşlar. 28 Şubatçılar ve FETÖ’cülerin kumpasları sonucu oğlum zindanlara atıldı. Bizler çok eziyet çektik. Ben bu durumumuzu Allah’a havale ediyorum. Çok eziyet ve çok zulüm gördük bu zalimlerin elinden. Ben istiyorum ki çocuğumu yeniden mahkemeye çıkarsınlar. Cumhurbaşkanına, Başbakana, Adalet Bakanına ve Meclis Başkanına sesleniyorum. Bu FETÖ’cüler oğluma ceza verdiler ve şu anda bu hakim ve savcılar tutuklanmışlar." dedi.

Aile adına Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Adalet Bakanına yazmış oldukları mektubu okuyan Hamit Zengin, FETÖ’cü polis, savcı ve hakimler tarafından binlerce suçsuz insanın geçmişte mahkum edildiğini söyledi.

Zengin şunları kaydetti: “Fesat şebekesi FETÖ’nün 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe teşebbüsü sonrasında bu örgütün devlet kurumlarına sızmış üyelerine yönelik operasyonlar düzenlenmektedir. Bu örgütün başta harbiye, adliye ve mülkiye olmak üzere en az kırk yıldır neredeyse devletin tüm kurumlarına hile, tehdit, şantaj ve kumpaslarla kendi üyelerini yerleştirdiği herkesin malumudur. Her ne kadar kamuoyu bu örgütün Ergenekon, Balyoz, Askeri Casusluk davalarından, 17-25 Aralık soruşturmalarından ve 15 Temmuz darbe girişiminden haberdar olsa da aslında bir fesat şebekesi olan FETÖ’nün başta İslami şahsiyet ve camialar olmak üzere 20 yıldan fazla bir zamandır mağdur ettiği pek çok kişi ve kesim bulunmaktadır. Birçoğu hala bu mağduriyetleri birebir yaşamaktadırlar. Yüzlerce masum insan hala cezaevlerinde bir ömür tüketmektedirler. FETÖ üyesi polislerin işkence, kumpas ve iftirasıyla hazırlanan ifade ve sözde itirafnameler, FETÖ üyesi savcıların hazırladıkları iddianameler, FETÖ üyesi hakimlerin verdiği mahkumiyet kararları ve son olarak FETÖ üyesi Yargıtay üyelerinin verdiği onama kararları ile bu insanlar hayatlarının baharlarında cezaevlerine atıldılar.”

Ellerinde “Af Değil, Lütuf Değil adalet istiyoruz”, “Amcam Abdullah Zengin’e Özgürlür”, “Tüm Yusufi kardeşlerimize özgürlük istiyoruz” pankartları taşıyan cezaevindeki Abdullah Zengin’in yeğenleri de amcalarını çok özlediklerini söyleyerek, “Artık amcamızın yanımızda olmasını istiyoruz” dediler.

Abdullah Zengin’in annesi Fatma Zengin’de 50 bayramdır oğlunun cezaevinde olduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanı ve Başbakana sesleniyorum. Oğlumun mağduriyetinin bir an önce giderilmesini ve oğlumuza olan hasretimizin bir an önce bitirilmesini istiyorum.” diye konuştu. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.