banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

İl Başkanı Yıldız Fikir Mektebi Çay Sohbetleri Konuğuydu

 Programın Modertörlüğünü yapan TÜRKAB Güneydoğu Anadolu Bölge Kordinatörü Ömer MODALI açılış Konuşmasının ardından TÜRKAB Fikir Mektebi İşaret Dili Ekibi Sevil Sancar Hoca Nezaretinde İşaret Diliyle İstiklal Marşı gösterisi yaptılar. Gösterinin ardından Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı  Bahattin YILDIZ söz alarak prgramın konusu olan GENÇLERİMİZ SİYASETTE NASIL ROL  ODEL OLMALI konusu hakkında gecmişten bugüne siyasette kat ettiği mesafeleri AK partinin dünü ve buğününü hangi badireler atalatarak ayakta kalıp yedi düvele karşı savaş verdiğini anlatarak gençlerinde siyasaette olamalarının Türkiyenin Geleceğinin bir yapı taşı olduğunu belirtti.

Gençliksiz hiçbirşeyin fazla ayakta duramayacagına değinerek şuan bende Türkiyenin en genç il Başkanıyım dedi ve siyaset mekanizmasının nasıl işlediğini yogun katılım sağlayan misafirlere anlattı. Ardından soru cevap kısmına geçilerek gençler birer birer söz aldılar yöneltilen sorularda Ş.urfasporun durumundan, e-kpss kurs sorunundan, saglık alanında yaşanan bazı aksaklıklardan. İşsizlikten, madde bagımlılıgından, ulaşıma kadar hertürlü soru İl Başkanına yöneltildi çok samimi bir aile havasında geçen ortamda İl Başkanı Sn Bahattin YILDIZ tüm sorulara titizlikle cevap verdi. Programın sonunda kapanış konuşmasını yapan G.dogu Anadolu Bölge Kordinatörü Ömer MODALI Katılımlarından Ötürü Ş.urfa AK Parti il Başkanı Bahattin YILDIZ’a katılımlarından ötürü çok teşekkür etti ayrıca programa katılan Ş.urfa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Sn. Cemil CADAK’a katılımlarında ötürü teşekkür etti.

Programın anısına Bölge Kordinatörü Ömer MODALI Ş.urfa Ak Parti İl Başkanına plaket takdim etti. Ş.urfa Ak Parti İl Başkanı Bahattin YILDIZ Başta Programı Düzenleyen Bölge Kordinatörü Ömer MODALI’ya Türkab Ailesine çok Teşekkür etti böyle bir ortamda bulunmaktan çok mutlu oldugunu ifaede ederek ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.