Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_s0f7keobpu9jqh531cfrn25mj6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
HÜDA PAR sözcüsü: hükümetin yanındayız haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

HÜDA PAR sözcüsü: hükümetin yanındayız

HÜDA PAR Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Sait Şahin, “Darbe karşısında hükümetin yanındayız. Herkes de husumetleri bir tarafa bırakıp hükümetin yanında yer almalı.” de

 

HÜDA PAR Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Sait Şahin, askeri kalkışmaya ilişkin Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Şahin, şu ifadelere yer verdi:

“Bu bir darbe değil, intihar girişimi!

Evet, bu 1 darbe girişimidir ve bu, Gülen Grubu ile PKK’nın ortak darbesidir. PKK’nın silaha dönmesi sonrası Kandil’in açıklamalarını hatırlayın.

Darbe karşısında toplumun bütün kesimleri yekvücut olmalı

Allah bu ülkede şerre fırsat vermesin. Milletin iradesine yapılan darbe karşısında toplumun bütün kesimleri yekvücut olmalı.

Darbe karşısında hükümetin yanındayız

Tek kelime ile #DarbeyeHayır ve darbe karşısında hükümetin yanındayız. Herkes de husumetleri bir tarafa bırakıp hükümetin yanında yer almalı.

Halk darbeye karşı meydanlara inmeli.

Bazı şehirlerde halk şehrin merkezi meydanlarına inmiş, bütün ülkede halk darbeye karşı meydanlara inmeli.

Siyasi partilerin dışında tüm STK'lar da açıklama yapmalı ve halkı meydanlara çağırmalı. Bu iktidarın meselesi değil, memleketin meselesi.” (İLKHA)

Anahtar Kelimeler:
Hüda ParDarbe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.