banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

HARÜSEM ve Başsavcılığın Bağımlılıkla Mücadele eğitim programı


Eğitimin son gününde yapılan programa, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Şanlıurfa Eyyübiye İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Nihat Kılıç, Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi(HARUSEM) Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Toplantıda konuşan Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş; “Tüm dünyada büyük bir sorun haline gelen madde kullanımı son yıllarda toplumumuzda gençlerimiz arasında yaygınlaşmaya başlamıştır. Madde kullanımı ve bağımlılığı toplum –aile -birey üçgeninde hayatı ve kurumları etkileyen çok ciddi bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. Çok yönlü boyutları olan bu sorun ile başarılı bir mücadele için bilimsel temeller üzerinde konuyla ilgili tüm tarafların bilinçli desteğine ihtiyaç duyulmaktadır” dedi.
Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ise; “Bağımlılık herkesi ilgilendiren bir konudur. Sadece maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımızda değil daha çok zenginlerde de görülen bir vebadır. Bu vebayı kaçarak, bu tuzağa düşen kardeşlerimizi yalnız bırakarak yenemeyiz. Herkes elini taşın altına koysun” diye konuştu.
Programda Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet ekinci de bir konuşma yaparak, gençlerin bağımlılıktan uzak durmaları için bir meşguliyetlerinin olması gerektiği üzerinde durdu. İdareci ve yetkili kişiler olarak bu konuda üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yapacaklarına dikkat çekti
Toplantı sonunda katılımcılara ve Bağımlılık Danışmanı Çiğdem Sönmez’e plaket takdim edildi.
Yapılan toplantı, Bağımlılık Danışmanı Çiğdem Sönmez’in verdiği seminerle son buldu.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.