banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Harran Üniversitesine Yeni Genel Sekreter atandı

Edinilen bilgilere göre Harran Üniversitesi'nde Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Zübeyir Zorlu'ya vekaleten Genel Sekreter olarak atandı. 

Geçtiğimiz ay mahkeme kararıyla Genel Sekreterlik görevine geri dönen Mustafa Hayri Bilim,15 Şubat 2021 itibariyle yaş haddinden emekli olacak. Kadrolu Genel Sekreter Bilim, emekliliği için gün sayarken onun yerine özel kalem müdürlüğüne görevini başarılı bir şekilde sürdüren Zübeyir Zorlu'nun atandığı öğrenildi.  

Zübeyir Zorlu'dan boşalan koltuğa ise öğretim görevlisi Sernur Karaoğlu'nun atanacağı iddia edildi.

Zübeyir Zorlu kimdir?
Şanlıurfalı doğumlu olan Zübeyir Zorlu memuriyet görevine 2007 yılında Siverek Adliyesi'nde göreve başladı, 2010-2016 yılları arasında Şanlıurfa Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanlığı özel kalem görevini yürütt. 2015-2017 yılları arasında aynı zamanda STK yöneticiliği yaptı (Büro Memursen Şanlıurfa yöneticiliği) 2017-2019 yılında Adalet Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığında Eğitimci olarak görevlendirildi,  2019 yılında Harran Üniversitesi Özel Kalem Müdürlüğüne atandı, Çeşitli kurum ve kuruluşlarda protokol kuralları konusunda eğitimler verdi, çeşitli radyo ve tvlerde kültür, sanat ve edebiyat programları yaptı, 19/01/2021 itibariyle vekaleten genel sekreterliğe atandı. Zübeyir Zorlu evli ve 3 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Derya Sazaklı 3 yıl önce

Bu rektör geldi geleli güzel işler yapıyor. Bu rektör gelince üniversiteye taze bir kan vereceğie inanmıştım. Yaptığı icraatlar atamalar hepsi bunun göstergesi. Vizyonu geniş insanları severim.urfamiz için hayırlar getirsin.

Avatar
Frigo 3 yıl önce

Ne haber be, sanki butun dunya nefesini tutmus harrandaki bu atamayi bekliyordu..

Avatar
Aydin 3 yıl önce

Ne biçim iş bu bir aydır Randevu alamıyorum göz icin