banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Harran üniversitesinde deprem! Urfalı Rektör yardımcısı görevi sonlandırdı

edinilen bilgilere göre bugün Harran üniversitesi'nde rektör yardımcısı olarak görev yapan tek Urfalı bürokrat prof. dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu'nun görevine son verildi.

Urfalı olarak görev yapan tek isim olan Tahiroğlu'nun neden görevden alındığı ile ilgili olarak üniversiteden herhangi bir açıklama yapılmadı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarafsız 2 yıl önce

Daha önce rektör yardımcısı olarak görev yapan Prof. Dr. Ahmet OYMAK'ın görevden ayrılmış olması Şanlıurfa için ciddi bir kayıp olmuştur. Ancak bulunduğu konumu kullanarak personel üzerinde tehdit ve baskıyla hakimiyet kurmaya çalışan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Güllüoğlu'nun görevden alınması gayet yerinde bir karardır.
Rektör yardımcısı atama yetkisine sahip olan rektörün, atadığı yardımcıyı görevden alması da doğaldır bunu çok abartmamak gerekir...