banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri PTT 1. Lig Whatsapp nedir? Malatya Halkevi Galatasaray

HARRAN AŞÇILIK ÖĞRENCİLERİ TAM NOT ALDILAR


Sınav hakkında konuşan Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın; “Öğrencilerimizin yılsonu uygulama sınavına misafir olduk. Aşçılık programımız üniversitemizde tıp fakültesinden sonra mezun olunca iş bulma sıkıntısı yaşamayan ikinci bölümümüzdür. Bu kadar marifetli lezzetler üretenlerin boşta kalması da beklenemez tabi ki. Özellikle hocalarımıza da bu konuda teşekkür ediyorum” dedi.

EKİNCİ’DEN TAM PUAN ALDILAR
Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Aşçılık bölümü öğrencilerinin hazırladığı yemekler Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekici tarafından tam not aldı.
Bu yemekleri son derece lezzetli ve kaliteli olduğunu söyleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekici; “Bir birbirinden lezzetli yemekler tattık. Ara sıcaklar, zeytinyağlılar tabi ki ismiyle doğru orantılı bir şekilde yapılması da ayrı bir anlam katıyor. Bu etkinlikte emeği geçen başta Rektörümüz hocalarımız ve öğrencilerimizi kutluyorum. Son yıllarda istihdam konusunda birçok meslekte sıkıntı varken bu anlamda bu meslek gurubuna ne kadar ihtiyaç olduğunun da bir ifadesidir. Tebrik ediyoruz, bundan sonraki etkinliklerde inşallah 80 öğrenci yerine 160 öğrencinin yerleşebildiği güzel programlar gerçekleşir” diye ekledi.
5 YILDIZLI OTELDE BÖYLE LEZZET YOK
Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya “İki gün önce Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu müdürümüz beni ziyarete geldi ve aşçılık bölümünün yılsonu sınavının yerine geçen bir etkinliklerinin olduğunu söylediler. Bende seve seve geldim. Çok lezzetli yemekler tattık burada 5 yıldızlı otelden bile daha güzel ve daha zengin yemekler yapmışlar. Emeği geçen herkesi kutluyorum, bu güzel etkinlikle bizleri onurlandıkları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
40 ÇEŞİT YEMEK ÇIKARDILAR
Soğuk ve sıcak yemeklerin sayısının yaklaşık olarak 40 olduğunu söyleyen Aşçılık Bölüm Başkanı Öğretim Üyesi Şükran Taşkın; “Burada ikinci sınıf öğrencilerinin yapmış olduğu yemekleri hazırladık. Bunu misafirlerimize ikram ediyoruz. Zeytin yağlı yemekler, ara sıcak, ara soğuk yemekler, Salatalar, mezeler A’dan Z’ye bütün soğuk mutfaktan çıkabileceği ürünleri öğrencilerimiz ve hoca arkadaşlarımızla beraber çıkardık. Öğlen yemeği olarak da şu an misafirlerimize sunuyoruz” diye konuştu
Aşçılık uygulamalı eğitimi programı sonunda konuklarla öğrenciler beraber hatıra fotoğrafı çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.