banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

TAŞALTIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

 

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ve Üniversite Genel Sekreteri Abdülhalim Dündar ile beraber Üniversitenin Osmanbey Kampüsünde bulunan çorba evini ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. İlk kez bir Rektörün kendilerine bu kadar yakınlık gösterdiğini söyleyen öğrenciler mutluluklarını ifade ettiler.

Tüm öğrencilerin evlatları konumunda olduğunu söyleyen Rektör Prof Dr. Ramazan Taşaltın; “Burada okuyan tüm öğrencilerimiz bizim evlatlarımızdır. Ailelerinin bizlere emanetidir. Her öğrencinin sorunu bizim sorunumuzdur. Onların burada en iyi eğitimi almaları için ne gerekiyorsa yapacağız. Bunun için gece gündüz çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. ” dedi.
TAŞALTIN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR ETTİ
Öğrencilere her gün düzenli bir şekilde ücretsiz çorba dağıtımı yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiğini söyleyen Rektör Taşaltın; “Burada öğrencilerimiz için her sabah düzenli olarak çorba dağıtan Büyükşehir Belediyesi yönetimine ve personeline teşekkür ederim” diye konuştu.

Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın daha sonra Üniversite Kampüsünde devam eden yol çalışmalarını Üniversite Yapı İşleri Daire Başkanı Mehmet Çeçe ile beraber inceledi. Yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kapalı Turnikeli Otobüs durağının 10 güne kadar biteceğini söyleyen Taşaltın, durağın bitmesiyle ulaşım sorununun azalacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.